Istorie
Echipa înființată în 2009 a defilat în Liga a V-a, seria I, obținând din primul sezon promovarea de pe poziția întâi, reușind performanța de a câștiga 24 din cele 26 meciuri în campionat și totodată ajungând în finala Cupei României - etapa județeană - din postura de formație nou înscrisă.
2009
2010
Experiența fotbalului județean Vezi clasamentul si meciurile
Reușim să ieșim cu fruntea sus după primul sezon de Liga a IV-a Iași clasându-ne pe locul secund cu 23 de victorii, șase egaluri și doar trei înfrângeri.
De la AJF spre FRF Vezi clasamentul si meciurile
Al treilea an de existență îl sărbătorim cu promovarea în Liga a III-a după barajul jucat pe teren neutru împotriva celor de la Microbuzul Botoșani, scor 3-1 în favoarea noastră.
2011
2012
Provocările ligii a III-a Vezi clasamentul si meciurile
În sezonul 2012/2013, Știința dă piept pentru prima dată cu echipe vizibil mai puternice, însă reușește să rămână deasupra liniei de plutire, încheind sezonul pe poziția a zecea cu 6 victorii și 6 egaluri.
O altă față a Miroslavei Vezi clasamentul si meciurile
Sezonul 2013-14 a fost unul din cele mai disputate, diferența dintre prima poziție și a cincea fiind de doar un punct la finalul campionatului normal, Știința aflându-se pe locul 4. În urma sistemului play-off/play-out ce a urmat, echipele s-au mai distanțat între ele, iar Miroslava încheie pentru prima dată pe podium, pe a treia poziție.
2013
2014
Se poate mai sus de Liga a III-a? Vezi clasamentul si meciurile
Într-o ascensiune continuă, alb-albaștrii fac cel mai bun sezon de până atunci cu un record de 49 puncte, fiind pe primul loc în 15 din cele 26 etape, însă pierd biletul spre Liga a II-a în ultima etapă în favoarea celor de la ACS Bucovina Pojorâta în meci direct, scor 2-1.
Un nou atac la promovare Vezi clasamentul si meciurile
Alb-albaștrii pornesc din nou goana după rezultate pozitive, acumulând 53 puncte, insuficiente însă pentru promovare, încheind din nou pe poziția a treia.
2015
2016
Răsplata muncii depuse în anii anteriori avea să vină în sezonul 2016-17 unde obținem 64 de puncte. Acest sezon de povestit nepoților a fost unul greu, însă cu o descătușare la final incredibilă după ce, împreună cu o galerie inimoasă, am învins favorita Csikszereda Miercurea Ciuc pe terenul lor, în timp ce portarul Turiță a dat golul egalizator pentru Pașcani în duelul cu Hărman, iar Miroslava își indeplinea visul de a juca în Liga a II-a.
Povestea ligii secunde Vezi clasamentul si meciurile
Băieții din Uricani întâlnesc echipe tradiționale precum UTA, FC Argeș, Poli Timișoara, în fața cărora reușesc să își facă o imagine bună, obținând 10 victorii și 7 egaluri. Conștienți de valoarea din campionat, alb-albaștrii se luptă până în ultima etapă, însă revin în Liga a III-a pentru următorul sezon. De asemenea, a fost stabilit recordul Științei în Cupa României parcurgând competiția până în faza șaisprezecimilor.
2017
2018
Înapoi la treabă! Vezi clasamentul si meciurile
O luăm de la capăt mai focusați și mai concentrați ca niciodată să repetăm performanța de a juca în eșalonul secund, dar încheiem sezonul pe locul 4 cu 50 de puncte acumulate.
Jumătate de sezon Vezi clasamentul si meciurile
Cu o echipă administrativă nouă, reconstrucția echipei pornește în vara lui 2019 fiind aduși noi oameni în staff-ul tehnic și în lot, însă campionatul este încheiat rapid din cauza pandemiei globale.
2019
2020
După o perioadă foarte lungă de inactivitate de peste 5 luni, alb-albaștrii se reunesc și continuă lupta către liga secundă într-un nou format a Ligii a III-a cu doar 10 echipe și meciuri de baraj.
Primul sezon în play-out Vezi clasamentul si meciurile
2021
2022
Un nou sezon de vindecare Vezi clasamentul si meciurile